Watch-E en TMX als partners met ‘Mijnenergiebundel’ op de woningmarkt

Watch-E en Kuipers Electronic Engineering (TMX) hebben onlangs de krachten gebundeld. Met het product Mijnenergiebundel wordt betrokken partijen, zoals woningcorporaties, aannemers en bewoners een onafhankelijke end-to-end oplossing geboden voor de monitoring van EPV/NOM (energieprestatievergoeding/nul-op-de-meter-woningen). Mijnenergiebundel is een onafhankelijk, veilig en betrouwbare oplossing van hard- en software om inzicht te krijgen in de energieprestaties van een woning. Voor de bewoner is een overzichtelijk dashboard beschikbaar dat real-time inzicht geeft in de energiehuishouding.

Barbera van der Hoek (Watch-E) en Peter-Paul Kuipers (TMX) zijn sinds eind 2016 een alliantie aangegaan.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                         

Onafhankelijk, betrouwbaar en betaalbaar
Met mijn Mijnenergiebundel worden partijen ontzorgd over de hele keten van monitoring, analyse en EPV-toetsing. De in 2016 tot stand gekomen EPV-wetgeving vereist onafhankelijke en betrouwbare EPV-managementtools. Daarmee kan een NOM-consortium (aannemer, installateur, adviseur) de energieprestaties van de EPV-portfolio gedurende de levensduur van een woning monitoren en garanderen. Bij de realisatie van elk type energiezuinige woning gaat het om meer dan techniek en contractvormen alleen. Het gaat ook om de eenvoudige en veilige toegang tot transparante en actuele data, het centraal stellen van de bewoner en om sturingsmogelijkheden te hebben voor betrokken partijen. De ketenpartners zijn hier samen aan zet om de vele woningconcepten succesvol te laten worden. De woningcorporatie zal de voorkeur geven aan relevante en kant-en-klare informatie op het juiste moment. De aannemer, tevens garantiepartij, zal continue toegang willen hebben tot benodigde energiedata en verzekerd willen zijn van informatie, zodra er zich een storing of andere uitzonderlijke  situatie in een woning voordoet. Mijnenergiebundel is een compleet EPV-managementsysteem dat aan deze eisen voldoet.

Over Watch-E

Watch-E bedenkt en bouwt complete energiesoftware voor woningen en scholen. Mijnenergiebundel is speciaal ontwikkeld voor de NOM-EPV markt en biedt aannemers en woningcorporaties een end-to-end oplossing, in samenwerking met TMX, in de vorm van het EPV-management systeem.

Meer informatie over Mijnenergiebundel kunt u lezen in bijgaande folder of via www.watch-e.nl
U kunt ons uiteraard ook bellen 078 – 6100 300.