Vacature Inkoper Electrotechniek

Middenkader | 40 uur  | € 3500,00 | Direct in dienst

 

Heb jij ervaring als inkoper binnen een technische omgeving? Heb je ervaring met Supply Chain en maak jij de beste prijsafspraken? Dan is deze functie van Inkoper in Zwijndrecht echt iets voor jou! Je krijgt hier een rechtstreeks contract.

Hoe ziet jouw dag eruit bij Kuipers Electronic Engineering / TMX?
Je begint in de ochtend met het bekijken van de purchase mailbox. Hierin staan opmerkingen of vragen van toeleveranciers of klanten, waar vervolgens acties op nodig zijn. Ook heb je overleggen met productie en engineering over de verwachte volumes voor de aankomende periode. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een stuk planning, voorraadbeheer en uiteraard het inkoopbeleid. Je bestelt onderdelen en halffabricaten, waar je daarna inkooporders van maakt en deze vervolgens accordeert. Ook heb je 1 keer per week (inkoop)overleg met de directeur, waarin jullie samen actiepunten doornemen.

Is dat dan alles? Nee.
Je maakt ook afspraken met toeleveranciers, houdt de laatste ontwikkelingen bij over bestaande en nieuwe componenten. Ook is het aan jou de taak om raamafspraken te maken. Hierbij doe je ook een prestatiemeting 1x in de zoveel tijd. Denk hierbij aan de leverbetrouwbaarheid, compleetheid, kwaliteit etc. Je werkt nauw samen met de directeur, maar hij vindt het prettig wanneer je een bepaalde zelfstandigheid hebt. Je werkt bijvoorbeeld niet met een budget.

Over Kuipers Electronic Engineering / TMX in Zwijndrecht
Wij zijn een innovatief en ambitieus familiebedrijf, die het managen, monitoren en onderhouden van technische systemen op afstand betrouwbaarder, efficiënter en makkelijker maken met end-to-end telemetrie oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de sectoren infrastructuur, Rijkswaterstaat, industrie, agri en voor E-monitoring in de woningbouw. Vanuit Zwijndrecht werkt het team van ontwikkelaars, engineers en programmeurs continu aan de verdere ontwikkeling en optimalisatie van het TMX systeem. Alle werkzaamheden voeren wij uit in eigen huis: de ontwikkeling en productie van elektronica, hard- en software, testen, hosting-services, 24/7 support, applicatiebeheer, consultancy en projectmanagement. Zo houden wij maximaal grip op de kwaliteit van onze systemen én de dienstverlening aan onze klanten. Binnen Kuipers Electronic Engineering /TMX heerst een platte cultuur, waarbij de lijnen kort zijn. Totaal zijn wij met 35 collega’s en op jouw afdeling werk je totaal met 2 andere collega’s.

Meer beeld bij het werk? Bekijk hier de video.

Benieuwd naar de projecten?
Klik hier en bekijk hier alvast een aantal van de projecten.

Wij bieden

 • Bruto maandsalaris tussen de € 2.700,- en € 3.900,- o.b.v. 40 uur per week;
 • Een rechtstreeks jaarcontract bij Kuipers Electronic Engineering / TMX;
 • Werkweek van maandag t/m vrijdag 40 uur per week (4 dagen ook mogelijk);
 • Reiskostenvergoeding a € 0,19 per km;
 • CAO Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;
 • 25 vakantiedagen en 12,5 ADV dagen (op fulltimebasis).

Wij vragen

 • Afgeronde opleiding richting commercieel/techniek;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring met Supply Chain;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je werkt accuraat en kan blijven presteren onder druk;
 • Woonachtig in de regio (max. 30 minuten reistijd).

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt of heb je toch nog een vraag? 
Dan ontvangen wij graag jouw CV via m.keesmaat@tmx.nl of stel direct je vraag via WhatsApp en klik hier.

Mobiel : +31 6 19757133

Mailen kan ook naar    : manuel@rixburo.nl