Ton van Breugel van Waterschap Aa en Maas: “Het was goed en interessant om alle TMX trainingen te volgen.”

(juli, 2019)

In de periode februari – juli 2019 hebben Chris Paddenburg, John Bevers, Duc Tran en Ton van Breugel van Waterschap Aa & Maas alle zes TMX trainingen gevolgd. Chris Paddenburg (Sr. Besturingstechnicus) en Ton van Breugel (Besturingstechnicus) werken op de afdeling Ontwerp en realisatie (O&R) met als werkgebied Watersysteem en Keringen (WSK). Duc Tran en John Bevers (beiden Proces Automatiseerders) werken op de dezelfde afdeling, maar dan voor het werkgebied Zuiveren.

Ton van Breugel van Waterschap Aa en Maas: “Het was goed en interessant om alle TMX trainingen te volgen.”

TMX trainingen op locatie bij Waterschap Aa en Maas

Speciaal voor gebruikers van TMX systemen biedt TMX een zeer compleet trainings-programma, waarin alle aspecten van de systemen aan bod komen.
Ton van Breugel: “De reden dat wij alle TMX trainingen hebben gevolgd is dat onze projectleider Antoine van Geffen het voor het waterschap belangrijk vindt, dat wij als collega’s elkaar waar nodig kunnen ondersteunen en/of kunnen vervangen op onze afdelingen. Uiteraard vinden wij dit ook belangrijk.”

Ton van Breugel vervolgt: “De trainingen waren voor ons zeer waardevol. Deze werden op ons verzoek op het hoofdkantoor van het waterschap in ‘s-Hertogenbosch gegeven. De training op locatie heeft TMX probleemloos gefaciliteerd. De voordelen van een kleine groep is dat er per deelnemer veel individuele aandacht is, op de materie waar nodig dieper kan worden ingaan en er genoeg tijd en ruimte is om op onze vragen in te gaan. Op 3 en 11 juli hebben wij de laatste training Scipting & Automation gevolgd. Scripting is vrij pittige materie maar van die training leer je veel. De training Regelen (2 dagen) was ook interessant, omdat dit onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden uitmaakt. Scripting daarentegen zal ik niet dagelijks gebruiken. Voor Chris Paddenburg waren de trainingen bekend, voor Duc Tran, John Bevers en mijzelf was het vrij nieuw. Dank aan de TMX trainers voor de manier waarop de trainingen zijn gegeven.”

Waterschap Aa en Maas
Bij Waterschap Aa en Maas werken circa 400 medewerkers. Met 25 gemeenten behelst het oppervlakte beheergebied 161.000 ha. Tot het werkgebied behoren onder meer de gemeenten: ’s-Hertogenbosch, Oss, Helmond, Uden, Deurne, Boxmeer, Cuijk, Asten, St. Michielsgestel enz.
Waterschap Aa en Maas werkt 24 uur per dag met water. Dat doen zij voor zo’n 745.000 inwoners en bedrijven en de natuur in het oosten van Brabant. Dagelijks onderhouden en inspecteren zij dijken, zuiveren 300 miljoen liter water en zorgen zij voor veilig, voldoende en schoon water. De hoogste prioriteit is om bij te dragen aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de inwoners in de regio.

Wilt u meer informatie over onze TMX trainingen? Wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons bereiken via 078 6100 300 of via e-mail sales@tmx.nl

 

  • TMX training basiskennis hoofdpost
  • TMX training LMX400/LMX800
  • TMX training regelen, deel 1 en 2
  • TMX training applicatiebeheer
  • TMX training VBS introductie
  • TMX training scripting & automation