Programma TMX trainingen 2019

Speciaal voor TMX gebruikers bieden we een zeer compleet trainingsprogramma, waarin alle aspecten van onze systemen door het jaar heen aan bod komen. U kunt zich inschrijven voor de volgende trainingen en/of informeer naar de diverse mogelijkheden. De TMX trainingen worden gegeven in een compleet ingerichte workshopruimte met realistische oefenopstellingen in ons hoofdkantoor in Zwijndrecht.

Optimale mix van theorie en praktijk
De TMX trainingen bieden een uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Onze trainers zijn ervaren engineers, werkzaam op de afdeling Engineering. Zij koppelen hun kennis van de techniek aan jarenlange praktijkervaring. Tijdens de training gaan de deelnemers uiteraard ook zelf aan de slag met de TMX hoofdpost en onderstations. Eventuele vraagstukken uit uw eigen praktijk kunnen ook worden behandeld.

Trainingen op maat
Op verzoek stellen we ook trainingen op maat voor u samen. In deze maatwerktrainingen verwerken we al uw specifieke wensen en sluiten we naadloos aan op het kennisniveau van de deelnemers. Voor meer informatie: neem contact op met onze afdeling Sales. Telefoon 078 6100 300 of via sales@tmx.nl.