TMX training hoofdpost gevorderd, 14 oktober 2021; u kunt zich nog inschrijven

(september, 2021)

Wilt u meer weten en uw kennis vergroten over het inrichten en beheren van de TMX hoofdpost, dan is deze training voor u interessant. Op donderdag 14 oktober 2021 organiseren wij binnen ons trainingsprogramma de TMX training hoofdpost gevorderd.

In deze training leert u de basis van het inrichten en beheren van de TMX hoofdpostomgeving. Er wordt getraind vanuit de TMX webcliënt en TMX mobilewebcliënt. Bij het maken van de oefeningen kan ook de TMX wincliēnt worden gebruikt. Na deze training kunt u de TMX hoofdpost naar wens aanpassen, zodat eindgebruikers optimaal met de TMX hoofdpost kunnen werken.

In deze training komt onder meer aan bod:

  • het aanmaken van nieuwe gebruikers en bijbehorende rechten
  • op welke wijze wordt een locatie aangemaakt en hoe wordt deze ingericht
    • met welke slimme inrichtingskeuzes dient rekening te worden gehouden
    • het aanmaken en configureren van afbeeldingen
  • veiligheidsaspecten en mogelijkheden om de veiligheidsrisico’s te minimaliseren
  • het signaleren en oplossen van fouten in het systeem

De trainingen bieden een goede mix van praktijk en theorie waarmee u uw kennis up-to-date houdt. Onze trainers zijn ervaren engineers, werkzaam op de afdeling Engineering. Zij koppelen hun kennis van de techniek aan jarenlange praktijkervaring.

Bent u geïnteresseerd in deze training of wilt u zich inschrijven, dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze afdeling Sales via sales@tmx.nl of telefonisch via 078 6100 300.
Klik hier voor alle informatie over deze training.

Tijdstip training, voorkennis en maximaal aantal deelnemers
De training start om 08.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Aan de training kunnen maximaal
6 personen deelnemen. Om deel te nemen aan deze training dient u de TMX training hoofdpost basiskennis gevolgd te hebben.

Locatie, kantoor TMX Zwijndrecht
De trainingen worden op ons kantoor in Zwijndrecht georganiseerd. In verband met COVID-19 volgt TMX voor uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers vanzelfsprekend de maatregelen van het RIVM.

 

Wilt u meer weten over ons complete aanbod aan trainingen? U vindt hierover meer informatie via deze link of u kunt ons natuurlijk ook bellen via 078 6100 300 of mailen sales@tmx.nl Ook trainingen op maat en op locatie behoren tot de mogelijkheden.