Mijnenergiebundel

Onder de naam ‘Mijnenergiebundel’ leveren TMX en Watch-E een integraal en onafhankelijk monitoringconcept, speciaal voor NOM/EPV-woningen en andere zeer energiezuinige woningen.

Verhuurders die hun woningen tot energieneutraal of Nul-op-de-Meter renoveren, mogen een energieprestatievergoeding (EPV) aan hun huurders vragen. De wet eist dan wel dat de verhuurder de energetische prestaties van de woningen objectief kan aantonen. Binnen de samenwerking met Watch-E levert TMX de EMX400, sensoren en tussenmeters voor het inwinnen van de data, een veilige communicatieverbinding en de ondersteuning aan installateurs bij de installatie van het Plug & Play-concept. Watch-E tekent voor de software (in de vorm van een bewonersdashboard), het beheerdersplatform en de communicatie met de bewoners.

Inmiddels zijn vele honderden woningen voorzien van monitoring volgens dit systeem en gebruiken veel bewoners dagelijks de Mijnenergiebundel App om hun energieverbruik te volgen.

Lees meer over Mijnenergiebundel

Plug & Play van TMX: in één keer goed!

Wilt u meer informatie over ‘Mijnenergiebundel’ voor toepassing in uw projecten? Wij maken graag een afspraak met u. U kunt ons telefonisch bereiken via 078 6100 300 of stuur een mail naar sales@tmx.nl. Uiteraard kunt u hiervoor ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.