TMX Servicedesk wordt TMX Helpdesk per 1 september 2022

(Juli, 2022)

Op 1 september 2022 veranderen wij definitief de naamgeving van TMX Servicedesk  naar TMX Helpdesk. In de afgelopen jaren zien wij een stijging in het aantal vragen voor ondersteuning en advies door de TMX Servicedesk. In dit artikel lichten wij u graag toe waarom deze naamswijziging en wat dit voor u kan betekenen.

TMX Servicedesk wordt TMX HelpdeskReden wijziging TMX Servicedesk naar TMX Helpdesk per 1 september 2022
Wij vinden het belangrijk dat u als TMX gebruiker tevreden bent en optimaal door uw TMX systemen ondersteund wordt. U kunt dan ook altijd met uw vragen voor ondersteuning bij ons terecht en zorgen wij voor een adequaat antwoord. Door de jaren heen zien wij het aantal vragen toenemen, onder andere ingegeven doordat systemen groter worden en
vraagstukken complexer. Om u blijvend van dienst te kunnen zijn, hebben wij gekozen voor een vernieuwde opzet van de afdeling Servicedesk. De nieuwe naam is TMX Helpdesk, bereikbaar via helpdesk@tmx.nl of via 078 6100 300. Om het meest optimale resultaat uit uw TMX systemen te halen voor uw organisatie, is het van belang over de nodige kennis en
de mogelijkheden ervan te beschikken. Om u hierbij te ondersteunen biedt TMX verschillende middelen aan.

Informatie, training, advies en ondersteuning
Als TMX gebruiker kunt u voor informatie over onze producten altijd gebruik maken van de TMX handleidingen, die u kunt raadplegen via onder meer de TMX website. Daarnaast bieden we, door het jaar heen, een zeer compleet trainingsprogramma aan om uw kennis volgens de laatste stand van de techniek up to date te houden. Een overzicht van de TMX trainingen kunt u vinden op de TMX website via deze link, U kunt hiervoor ook contact opnemen met onze afdeling Sales via sales@tmx.nl of telefonisch via 078 6100 300.

Wilt u support via de TMX Helpdesk dan kunnen hieraan kosten verbonden zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden en financiële vergoedingen, kunt u eveneens contact opnemen met onze afdeling Sales.