Verschillende soorten sensoren

Op de basismodule IMX201 kunnen verschillende soorten sensoren worden aangesloten, zoals bijvoorbeeld radar-, ultrasoon en time of flight sensoren. Sensortechnologie is volop in ontwikkeling waardoor tal van slimme en betaalbare sensoren op de markt zijn. Maar welke type sensor kiest u dan? Wat u ook wilt meten, met onze ervaring kunnen wij u hierin gericht adviseren.

Onze afdeling Sales helpt u graag verder. U kunt hiervoor een mail sturen naar sales@tmx.nl of bellen via 078 6100 300.

Waarom het IoT-Platform? Toon Basten, Meetbeheerder bij Waterschap Aa en Maas, vertelt

“We hebben een aantal hele droge jaren achter de rug, aldus Toon Basten. Door de aanwezigheid van hoge zandgronden vallen dan veel beken droog. Om die eventuele droogval tijdig te kunnen signaleren waren wij op zoek naar een meetinstrument, dat gemakkelijk te plaatsen is en nauwkeurig de waterhoogte kan meten. Tevens een prijsgunstige datalogger die in grote aantallen kan worden uitgezet waardoor via meer meetdata betere analyses en beslissingen kunnen worden genomen. Bovendien wilden we een datalogger die contactloos meet, bij voorkeur voorzien van een radar- en ultrasoonsensor, zodat we deze niet meer in het water hoeven te plaatsen.”

Het IoT-Platform van TMX 1.52 MB PDF

Nieuws uit de media

Artikel PompNL: Sensoren leveren waterschap data van hoge kwaliteit

Klik hier

Nieuws uit de media

Waterforum: Snel inzetbaar, betaalbaar en vooral: veilig

Klik hier

Nieuwsbericht

De voordelen van een MQTTS-broker binnen het IoT-Platform

Klik hier

Nieuwsbericht

De basismodule IMX201, compact, veelzijdig, veilig én batterijgevoed

Klik hier

Nieuwsbericht

Peter-Paul Kuipers: 'Een échte end-to-end oplossing voor IoT-applicaties.'

Klik hier

Naar welke oplossing bent u op zoek? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het IoT-Platform van TMX, dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze afdeling Sales via sales@tmx.nl of telefonisch via 078 6100 300.