Nieuwe functionaliteit LMX401 onderstations

Onder de naam LMX401 I/O-extended heeft het LMX401 onderstation een nieuwe functionaliteit erbij. Ten opzichte van de standaard kanaallimieten van de LMX401 is bij de LMX401 I/O-extended het aantal kanaallimieten verdubbeld. Door deze uitbreiding kan bijvoorbeeld via Modbus meer I/O van aangesloten apparatuur worden gebruikt.

LMX400-serie, de intelligente PLC, alarmmelder en datalogger in één
Voorzien van unieke (Ultra) Low-Power modi voor minimaal energieverbruik.
De LMX400-serie biedt veel meer handige mogelijkheden dan de meeste andere gangbare onderstations. Het is een intelligente PLC, alarmmelder en datalogger in één compacte behuizing. Alle basisfuncties voor beheren en monitoren zijn standaard ‘ingebouwd’, zoals meten, regelen, registreren, alarmeren, configureren, parametreren en communiceren. Updaten van de firmware kan zowel lokaal als op afstand (FOTA).

Energieverbruik flexibel aanpassen
De LMX400-serie biedt twee unieke Low-Power modi om het energieverbruik flexibel aan te passen aan uw situatie en wensen. In combinatie met een accu en zonnepaneel kan bijvoorbeeld een volwaardige zelfstandige besturing worden gerealiseerd. In geval van stroomuitval schakelt de LMX400 automatisch over op Low-Power, zodat het onderstation zo lang mogelijk kan blijven doorwerken op een noodaccu of UPS. Het Low-Power gedrag is bovendien te beïnvloeden vanuit de regeling van de LMX400 zodat slimme aansturing mogelijk is.

Wilt u meer informatie over de LMX401 I/O-extended en/of LMX400-serie? U kunt hiervoor contact opnemen met onze sales afdeling via sales@tmx.nl of telefonisch via 078 6100 300