Naar welke intelligente IoT oplossing bent u op zoek? Stuur nu uw idee in via onderstaande link en maak kans op een pilotproject!

 

Dat IoT ook voor u kansen kan bieden wist u natuurlijk al. Maar hoe vul je dat op een slimme, efficiënte en veilige manier in? TMX heeft hiervoor het IoT-platform ontwikkeld. Of u nu een bestaande TMX-gebruiker bent of niet, in combinatie met de TMX hoofdpost en andere services biedt het IoT-platform u een echte geïntegreerde oplossing. Veilig, betrouwbaar en bewezen. We vertellen u er graag meer over en zijn benieuwd naar uw ideeën!

Het nieuwe IoT-Platform van TMX is ontwikkeld voor een breed spectrum aan toepassingen. Met dit Platform bieden wij u een end-to-end oplossing aan voor uw IoT applicaties: van hardware, communicatieverbindingen, visualisatie op de hoofdpost tot en met de installatie. Het Platform heeft alle basisfunctionaliteiten in zich, onder andere alarmmelder, datalogger en positiebepaling. Een belangrijk onderdeel van het Platform is de IMX200, het nieuw ontworpen device van TMX.

IMX200, de flexibele standaard oplossing
De IMX200 is compact, voorzien van een 4G modem (5G compatible), geschikt voor NB-IoT en LTE-M en heeft flexibele I/O. De IMX200 is volledig geïntegreerd in de TMX hoofdpost. Zij is standaard geschikt voor batterijgevoede toepassingen.

schema IMX200 van TMX, IoT-Platform

De voordelen van het IoT-Platform
Een voordeel van het IoT-Platform is, dat het u tijd en geld kan besparen. Bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen hoeft niet steeds vanaf ‘nul’ gestart te worden.

De voordelen op een rij:

  • End-to-End Solutions
  • Secure
  • Return on investment
  • Stand-alone
  • Gunstige prijs

Bent u benieuwd naar het IoT-Platform en wat het voor u kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om uw vragen en de mogelijkheden van het IoT-Platform van TMX nader te bespreken, laat het ons weten. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met onze afdeling sales via 078 6100 300 of mail ons via sales@tmx.nl
schema IMX200 van TMX, IoT-Platform
Wij zijn benieuwd naar welke intelligente totaaloplossing u op zoek bent binnen uw organisatie! Vul het formulier in en maak kans op een pilotproject
Zoals hierboven genoemd biedt het IoT-Platform van TMX een breed spectrum aan mogelijkheden. Wij nodigen u uit ons te laten weten naar welke oplossing u op zoek bent. Het beste idee* honoreren wij met een pilotproject, dat samen met u wordt uitgevoerd. Klik op de button hierboven voor meer informatie en om uw idee op te geven voor een totaaloplossing. Wij kijken uit naar uw idee.

Het IoT-Platform van TMX. Verrassend, Veelzijdig en Veilig
Voorbeelden toepassingen
Het IoT-Platform kan voor u van meerwaarde zijn voor verschillende toepassingen. Voorbeelden zijn: kwaliteitsmeting, tijdelijke meetnetten en noodpompen (verbruik, niveau en positie). Oplossingen voor moeder/dochterkasten, metingen in het rioolsysteem en verkeerstelling. En bijvoorbeeld oplossingen voor niveaumetingen van bulkopslag vloeistoffen en metingen van niveau en positiebepaling van bijvoorbeeld aggregaten of noodpompen (assettracking). Een universele oplossing voor maatwerk in meten!