TMX verzorgt alle data-aquisitie en Watch-E tekent voor de software

Binnen de samenwerking met Watch-E verzorgt TMX alle data-acquisitie. Dat gebeurt via de levering van de EMX400-DIN gateway, de sensoren en tussenmeters en een veilige communicatieverbinding.  Ook de telefonische technische ondersteuning aan de installateurs, bij de installatie van het Plug & Play concept, en de technische eindtest in de woning horen hierbij. Want een goede installatie en instelling van alle componenten is cruciaal voor het inwinnen van de juiste data en het slagen van het gehele concept. Watch-E tekent voor de software in de vorm van het bewonersdashboard, het beheerdersplatform EnergieView en de communicatie met de bewoners.

Voor bewoners is er de MijnEnergiebundel App voor smartphone en tablet. Hiermee kunnen bewoners hun energieverbruik zelf volgen en waar nodig aanpassen.

Nieuwsbericht


Plug & Play boxen met EMX-gateways voor energiezuinige woningen

Lees verder

Nieuwsbericht


Medewerkers woningcorporaties en installateurs voor training bij TMX

Lees verder

Nieuwsbericht


Opdrachtgevers zoals woningcorporaties maar ook bewoners willen de prestaties weten

Lees verder

Nieuws uit de media


Lees het artikel in de Aannemer over Plug & Play NOM-monitoring

Lees nu

Nieuws uit de media


Lees het artikel in K&S over objectieve monitoring borgt energieprestatie

Lees nu

Nieuws uit de media


Bekijk de Kamstrup video over NOM-woningen en strenge databeveiliging

Bekijk nu

Download de folder

MijnEnergiebundel

Benieuwd hoe MijnEnergiebundel in de praktijk werkt? Download de folder waarin meer informatie wordt gegeven over MijnEnergiebundel. Tevens kunt u meer informatie vinden op de website van Wacth-E.

Mijnenergiebundel folder 3.72 MB PDF

Contactformulier

Wilt u meer informatie ontvangen over MijnEnergiebundel of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. U kunt ons ook bellen via 078 6100 300 of een mail sturen: sale@tmx.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.