Medewerkers woningcorporaties en installateurs voor training bij TMX

(April, 2019)

Voor medewerkers van woningcorporaties en installateurs die met Mijnenergiebundel werken of hiermee gaan werken heeft Watch-E samen met TMX op donderdag 7 maart jl. een training georganiseerd. In de ochtend voor de installateurs en in de middag voor de woningcorporaties.

De installateurstraining was gericht op de installatiepraktijk van de hardware. Tijdens de beheerderstraining voor medewerkers van woningcorporaties werd ingegaan hoe optimaal gebruik kan worden gemaakt van de verschillende functionaliteiten van het beheerdersplatform van Mijnenergiebundel.

De volgende training wordt georganiseerd op donderdag 11 april a.s. bij Watch-E in Arnhem.

Mijnenergiebundel
In de woningbouw levert Watch-E met samenwerkingspartner TMX Mijnenergiebundel, een end-to-end prestatiemonitoringsysteem voor de (energie neutrale) woningmarkt. Inmiddels wordt Mijnenergiebundel steeds meer toegepast in zowel grote als kleine projecten voor het veilig en betrouwbaar weergeven van alle energiestromen en andere belangrijke parameters in woningen, zoals PV-systemen, warmtepompen en warmte terugwin installaties. Mijnenergiebundel voldoet aan de verschillende regelgevingen waar monitoring verplicht is gesteld, bijvoorbeeld de Energie Prestatie Vergoeding (EPV) of SWK-Garanties.

Bijschrift foto:
is gegeven door Patrick Hut (TMX) en de beheerderstraining door Luuk van Driel en Barbera van der Hoek (Watch-E)