Het TMX trainingsprogramma: meer kennis, meer weten

Door het jaar heen organiseren wij voor onze TMX gebruikers meerdere trainingen. De trainingen bieden een goede mix van praktijk en theorie waarmee u uw kennis up-to-date houdt. Onze trainers zijn ervaren engineers, werkzaam op de afdeling Engineering. Zij koppelen hun kennis van de techniek aan jarenlange praktijkervaring.

Trainingen dinsdag 16 maart en donderdag 8 april 2021
Op dinsdag 16 maart a.s. organiseren wij de training LMX400/LMX800 Veldinstallatie. Een ééndaagse training waarmee u inzicht krijgt in alle aspecten die spelen bij het plaatsen en configureren van een LMX onderstation in het veld. Voor meer informatie over deze training klik hier

De TMX training hoofdpost basiskennis vindt plaats op donderdag 8 april a.s. Tijdens deze training wordt uitgebreid ingegaan en geoefend in het dagelijks gebruik van de TMX hoofdpost bij locatiebediening, alarmopvolging en data-analyse. Er wordt getraind vanuit de TMX webclient en TMX mobilewebclient. Voor meer informatie klik hier

Kantoor TMX Zwijndrecht
De trainingen worden op ons kantoor in Zwijndrecht georganiseerd. In verband met COVID-19 volgt TMX voor uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers vanzelfsprekend de maatregelen van het RIVM.

Ook trainingen op maat behoren tot de mogelijkheden.
Wilt u meer informatie? Wij vertellen u er graag meer over. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze afdeling sales via sales@tmx.nl of telefonisch via 078 6100 300.

Benieuwd in ons complete trainingsprogramma 2021. U kunt deze bekijken via deze link.