Nieuw. Het IoT-Platform van TMX; een universele oplossing voor maatwerk in meten

(Februari, 2020)

 

Maak kennis met het IoT-Platform van TMX (IMX200)

Bezoek ons op 17,18 en 19 maart a.s. op onze stand op Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem. Wij introduceren hier met trots het nieuwe IoT-Platform van TMX waarover wij u graag meer vertellen.

Het IoT-Platform van TMX is een universele oplossing voor maatwerk in meten. Verrassend, veelzijdig en veilig. Met dit Platform bieden wij een end-to-end oplossing voor uw IoT applicaties: van hardware, communicatieverbindingen, visualisatie op de hoofdpost tot en met installatie. Geschikt voor een breed spectrum aan toepassingen. Het IoT-Platform heeft alle basisfunctionaliteiten in zich, onder andere alarmmelder, datalogger en track & trace. Belangrijk onderdeel van het IoT-Platform is de IMX200, het nieuw ontworpen device van TMX.

IMX200, de flexibele standaard oplossing
De IMX200 is compact, voorzien van een 4G modem (5G compatible), geschikt voor NB-IoT en LTE-M en heeft flexibele I/O. Wij maken gebruik van een open en secure MQTT protocol en de IMX200 is volledig ge√Įntegreerd in de TMX hoofdpost. De IMX200 is standaard geschikt voor batterij gevoede toepassingen.

Naar welke intelligente totaaloplossing bent u op zoek? Laat het ons weten en bezoek ons op onze stand, H.106. Wij gaan graag met u hierover in gesprek.

Het nieuwe IoT-Platform van TMX (IMX200):

  • End-to-End Solutions
  • Secure
  • Return on Investment
  • Stand-alone
  • Open Platform

Heeft u nog geen toegangskaart voor Aqua Nederland Vakbeurs, dan kunt u deze gratis aanvragen door te klikken op onderstaande banner.