Nieuw. Het IoT-Platform van TMX; een universele oplossing voor maatwerk in meten

(Februari, 2020)

 

Maak kennis met het IoT-Platform van TMX (IMX200)

Bezoek ons op 17,18 en 19 maart a.s. op onze stand op Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem. Wij introduceren hier met trots het nieuwe IoT-Platform van TMX waarover wij u graag meer vertellen.

Het IoT-Platform van TMX is een universele oplossing voor maatwerk in meten. Verrassend, veelzijdig en veilig. Met dit Platform bieden wij een end-to-end oplossing voor uw IoT applicaties: van hardware, communicatieverbindingen, visualisatie op de hoofdpost tot en met installatie. Geschikt voor een breed spectrum aan toepassingen. Het IoT-Platform heeft alle basisfunctionaliteiten in zich, onder andere alarmmelder, datalogger en track & trace. Belangrijk onderdeel van het IoT-Platform is de IMX200, het nieuw ontworpen device van TMX.

IMX200, de flexibele standaard oplossing
De IMX200 is compact, voorzien van een 4G modem (5G compatible), geschikt voor NB-IoT en LTE-M en heeft flexibele I/O. Wij maken gebruik van een open en secure MQTT protocol en de IMX200 is volledig geïntegreerd in de TMX hoofdpost. De IMX200 is standaard geschikt voor batterij gevoede toepassingen.

Naar welke intelligente totaaloplossing bent u op zoek? Laat het ons weten en bezoek ons op onze stand, H.106. Wij gaan graag met u hierover in gesprek.

Het nieuwe IoT-Platform van TMX (IMX200):

  • End-to-End Solutions
  • Secure
  • Return on Investment
  • Stand-alone
  • Open Platform

Heeft u nog geen toegangskaart voor Aqua Nederland Vakbeurs, dan kunt u deze gratis aanvragen door te klikken op onderstaande banner.